The Single Best Strategy To Use For κυπαρισσια διαμονη

Wiki Article

Η τοποθεσία του καταλυματος είναι καταπληκτική. Πολύ ευγενική η οικοδέσποινα. Άνετο δωμάτιο, καταπληκτικό μπαλκόνι

Πώς γίνεται η αντιμετώπιση της βαμβακάδας στα φυτά Σε συνθήκες έντονης υγρασίας και κακού αερισμού, το κυπαρίσσι μπορεί να προσβληθεί από τη μυκητολογική ασθένεια της φυτόφθορα που προσβάλλει το ριζικό σύστημα και αποτελεί την κύρια αίτια που ξεραίνονται τα κωνοφόρα δέντρα.

Εξερευνήστε περισσότερες εξαιρετικές επιλογές διαμονής στο Κυπαρίσσι, ξεκινώντας με ξενοδοχεία με πάρκινγκ.

Δυστυχώς το Κυπαρίσσι είναι δύσκολα προσβάσιμο. Ο δρόμος έχει πάρα πολλές στροφές και πολύ στενός σε πολλά σημεία, θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Το κάλλος όμως του τόπου σε αποζημιώνει!

Η Χώρα αποτελείται από λευκά σπιτάκια, χτισμένα το ένα δίπλα στο άλλο, μέσα σε στενά δρομάκια. Όσο πλησιάζετε προς το Κάστρο θα δείτε παλιά αρχοντικά και ενετικά κτήρια και μαγαζάκια με τοπικά προιόντα. Στο Κάστρο θα δείτε το Ιστορικό Αρχείο Κυθήρων.

Ενοικιάζεται μεζονέτα τριών ορόφων με κεντρική θέρμανση, τζάκι και κλιματισμό (χωρίς κοινόχρηστα) σε νέους εκπαιδευτικούς υπαλλήλους, ιατρούς κλπ.

Καλημέρα, Επειδή δεν γνωρίζω το νησί, ποιό μέρος είναι καλύτερα να μείνουμε (ζευγάρι με αυτοκίνητο) ? Θα κάνουμε εκδρομές να δούμε όλο το νησί, όμως μας ενδιαφέρει να είμαστε σε μέρος όπου θα έχει κοντά θάλασσα (να μην απομακρυνόμαστε κάθε μέρα) , ταβερνάκια αλλά και γκουρμέ φαγητό (αν υπάρχει) για το βράδυ, περατζάδα για βόλτα κλπ.

Τα κυπαρίσσια είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και μπορούν να επιβιώσουν τόσο σε νότια, όσο και σε βορινά σημεία του μπαλκονιού μας.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΡΙΑΡΙ ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΥΣΣΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΣΕ ΗΣΥΧΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

Ανάθεση Ανάθεσε το ακίνητο σου σε επαγγελματία μεσίτη.

Υπέροχο μέρος για ήσυχες διακοπές.Φουρνος,σούπερ μάρκετ, ταβέρνες,ήταν όλα λίγα μέτρα από το δωμάτιο μας.Η αξιολατρευτη ιδιοκτήτρια κ.Λιτσα μας υποδέχτηκε με πολύ αγάπη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την πρώτη εντύπωση.Ευγενικη και πάντα χαμογελαστή,μας ξενάγησε στο δωμάτιο.Πεντακαθαρο,τεράστιο, υπάρχει μεγάλο ψυγείο το οποίο είχε μέσα check here κρύα νερά και αναψυκτικά.

Μπορεί να αδικείται από τη Δύση και να μην το χρωματίζουν ωραία ηλιοβασιλέματα, η Ανατολή όμως φωτίζει μοναδικά το Κυπαρίσσι και ζεσταίνει τόσο τη θάλασσα, που είναι η καλύτερη ώρα για βουτιά είτε γι’ αυτούς που ξυπνούν πολύ νωρίς το πρωί είτε για τους ξενυχτισμένους.

Δείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και προσφορές επιλέγοντας τις ημερομηνίες σας. Επιλογή ημερομηνιών

Τα κυπαρίσσια χρειάζονται πολύ νερό για να επιβιώσουν;

Report this wiki page